Kaartverkoop lustrum editie Turngala 2018 start op 27 juni met early bird actie

Kaartverkoop lustrum editie Turngala 2018 start op 27 juni met early bird actie

LEEK – Op zaterdag 10 november 218 zal het eerste lustrum van het Dagblad van het Noorden Turngala Leek plaatsvinden met alweer een 5e edititie van deze ruim twee uur durende show bestaande uit turnen, dans, acrobatie en show en een hoofdsponsor te weten Dagblad van het Noorden.

Ook dit jaar zal de top van de Nederlandse turnwereld weer aanwezig zijn met onder andere olympisch kampioene Sanne Wevers en haar turnende tweelingzus Lieke Wevers alsmede ‘lord of the rings’ Yuri van Gelder. Daarnaast zullen meerdere turners en turnsters die komend weekend in actie komen op het NK acte de présence geven. Het gala vindt aansluitend op de wereldkampioenschappen plaats die een week eerder een finale kennen in Japan. Dit komende WK wordt een belangrijke graadmeter doordat elk land zich volgend jaar tijdens het WK alweer kan plaatsen voor de komende olympische spelen en landen op deze wijze kunnen zien waar ze staan. Zo ook Nederland.

Naast het turnen zal er uiteraard nog veel meer te zien zijn op het gebied van show, dans, acrobatiek onder de bezielende presentatie van tv verslaggever Hans van Zetten. Zo zal Vanderlei showproductions iedereen versteld doen staan met acts waarin acrobatiek afgewisseld wordt met luchtacrobatiek, zijn er diverse soorten dans te vinden op het gala van onder andere Lacrimosa en uiteraard afgewisseld met de nodige live zang. Welke zanger of zangeres aanwezig zal zijn is nog even een verrassing. De organisatie is nog druk bezig met diverse andere acts. Daarnaast zal naast het turnen aandacht zijn voor andere gymnastische disciplines zoals rytimische gymnastiek.
Voorafgaand aan de shows is er een groot beweegplein waar bezoekers zelf diverse gymnastische disciplines kunnen uitproberen en zich al ruim twee uur voor aanvang van de show naar hartelust kunnen uitleven.

De kaartverkoop start op 27 juni aanstaande via www.vanplan.nl of www.turn-gala.nl. De eerste weken kan gebruik worden gemaakt van een early bird actie tot 20 juli waardoor de kaarten voor slechts € 12,50 per kaart worden aangeboden. Online kunnen de kaarten worden gekocht voor de show van 14.00 uur en voor de show van 19.30 uur. Meer informatie is te vinden op de website van de organisatie www.turn-gala.nl

Lees ook: Turngala 2017

Het bericht Kaartverkoop lustrum editie Turngala 2018 start op 27 juni met early bird actie verscheen eerst op InfoLeek.