OutdoorBSO De Jonge Wereld krijgt nieuwe invulling en eigen kinderraad

OutdoorBSO De Jonge Wereld krijgt nieuwe invulling en eigen kinderraad

LEEK – De Jonge Wereld heeft in september 2017 een nieuwe locatie geopend aan de Knip in Oostindie. De OutdoorBSO.

Vanaf september 2018 krijgt de OutdoorBSO een nieuwe invulling. De Jonge Wereld merkt dat kinderen vanaf groep 6 een andere behoefte hebben aan opvang. De kinderen vanaf groep 6 willen meer activiteiten doen dan alleen sporten. De OutdoorBSO is vanaf september 2018 voor kinderen vanaf groep 6. Op de OutdoorBSO krijgen de kinderen meer verantwoordelijkheid, natuurlijk wel onder begeleiding van een pedagogische medewerker.

Zo is er een kinderraad opgesteld waarbij kinderen zelf het (sport)activiteitenprogramma in elkaar mogen zetten en een mogen geven welke (sport) activiteiten ze willen doen. De Jonge Wereld wil ook de zelfstandigheid van de kinderen stimuleren door zoveel mogelijk op de fiets of lopend naar de BSO te gaan (als dit mogelijk is). Wilt u meer informatie over de OutdoorBSO? Bel dan naar 0594-515844.

Het bericht OutdoorBSO De Jonge Wereld krijgt nieuwe invulling en eigen kinderraad verscheen eerst op InfoLeek.