The after summer Zumba party bij Sportcentrum Leek voor Stichting Het Vergeten Kind

The after summer Zumba party bij Sportcentrum Leek voor Stichting Het Vergeten Kind

LEEK – Zaterdag 15 september wordt er een evenement in Sportcentrum Leek georganiseerd voor Stichting Het Vergeten Kind. Voor de vierde keer is er The after summer Zumba party.

Het evenement met oa. een gevarieerde line-up en een braderie waar van alles te zien en te proeven is wordt gehouden op zaterdag 15 september van 13.00 uur tot 18:00 uur in Sportcentrum Leek aan De Schelp 35 in Leek. Zie de onderstaande foto’s voor de volledige line-up en overige activiteiten. De toegangsprijs is tot 16 jaar €5, een Early bird (tot 1 augustus) kost €10 en de reguliere prijs daarna is €15 p.p. Tickets zijn hier te verkrijgen. Voor meer informatie en/of vragen joyceyzumba46@gmail.com.

Stichting Het Vergeten Kind
In Nederland wonen een heleboel ‘vergeten’ kinderen. Je ziet ze niet. Je hoort ze niet. En dat klopt, want deze kinderen wonen in allerlei opvangcentra en achterstandswijken door heel het land. Het verhaal van deze kinderen verschilt, maar ze hebben één ding gemeen: op jonge leeftijd hebben ze al veel, soms heftige dingen meegemaakt.

Het Vergeten Kind (voorheen de Guusje Nederhorst Foundation) zet zich in voor kinderen van 0 t/m 18 jaar die een moeilijke kindertijd doormaken en door een onveilige of instabiele thuissituatie noodgedwongen verblijven in onpersoonlijke, sobere opvangcentra in Nederland. We knappen hun leefruimtes op tot een fijne, vrolijke dagelijkse omgeving. Rustpunten waar ze bij kunnen komen en van waaruit ze weer kunnen kijken naar een betere toekomst. Een toekomst met een lach!


Het bericht The after summer Zumba party bij Sportcentrum Leek voor Stichting Het Vergeten Kind verscheen eerst op InfoLeek.