Inloopbijeenkomst omleidingsroutes werkzaamheden Auwemalaan

Inloopbijeenkomst omleidingsroutes werkzaamheden Auwemalaan

LEEK – Met het project HOV Leek wordt de busverbinding tussen Leek en Groningen verbeterd. Omdat de Auwemalaan en N372 daardoor gefaseerd gestremd zijn, worden er omleidingsroutes ingesteld voor vracht-, auto- en busverkeer.

Dit betekent bijvoorbeeld dat de bus een andere route rijdt dan u gewend bent. Tijdens deze bijeenkomst wil de gemeente u informeren over deze omleidingsroutes en welke gevolgen dit voor u heeft.

Fasering en bereikbaarheid
Tijdens de werkzaamheden is de Auwemalaan gefaseerd beperkt beschikbaar en af en toe plaatselijk helemaal gestremd. De uitvoering begint deze zomer. Tijdens de inloopbijeenkomst krijgt u hierover nadere informatie.

Uitnodiging
U bent van harte uitgenodigd voor de inloopbijeenkomst op dinsdag 10 juli 2018 tussen 17.30 en 20.00 uur in het gemeentehuis van Leek aan de Tolberterstraat 66. Medewerkers van het project zijn aanwezig op deze avond om u als omwonenden van informatie te voorzien.

Wilt u meer weten over de werkzaamheden in Leek, dan kunt u contact opnemen met de medewerkers van het project via telefoonnummer 0594 – 55 15 15 of per e-mail: hov@leek.nl of kijk op www.leek.nl/hov.

Het bericht Inloopbijeenkomst omleidingsroutes werkzaamheden Auwemalaan verscheen eerst op InfoLeek.