Adonis Sportacrobatiek geeft shows tijdens wereldrecordpoging handstand

Adonis Sportacrobatiek geeft shows tijdens wereldrecordpoging handstand

DRACHTEN/LEEK – Tegelijkertijd, met zoveel mogelijk mensen, de handstand doen. Dat was zaterdag het doel van een recordpoging in Drachten, georganiseerd door de Drachtster Gymnastiek Combinatie. Veel kinderen uit de hele regio deden mee.

Volgens de organisatie is het gelukt om met 594 mensen tegelijk de handstand te doen. Dat zou een wereldrecord zijn! Het vorige record was met 399 mensen.

Of het record ook een plekje in het Guinness Wereldrecordboek krijgt is nog niet bekend. Eerst moet goed gecheckt worden of het wel echt is gelukt. Over ongeveer twee maanden wordt de uitslag verwacht.

Adonis Sportacrobatiek mocht 2 shows verzorgen tijdens de feestelijke middag in het Thalenpark in Drachten. Het publiek waardeerde dit met luid applaus. Een gezellige afsluiting van het seizoen!Het bericht Adonis Sportacrobatiek geeft shows tijdens wereldrecordpoging handstand verscheen eerst op InfoLeek.