‘Kusjes en gaan!’ Bij O.B.S. De Nijenoert in Leek

‘Kusjes en gaan!’ Bij O.B.S. De Nijenoert in Leek

LEEK – De kiss & go-zone van o.b.s. De Nijenoert in Leek is af! Op woensdag 11 juli 2018 worden de speciaal daarvoor ontworpen Kiss-and-go-borden door leerlingen van de school, samen met de politie onthuld.

De borden zijn gemaakt door leerlingen tijdens de verkeersweek van de school en zijn gerealiseerd en cadeau gedaan door de HR Groep in Leek, die het verkeersveiligheidsinitiatief van de school graag ondersteunt. De politiemannen die tijdens de verkeersweek voorlichting gaven aan ouders en leerlingen en hun voertuigen lieten zien, zijn bij de onthulling aanwezig. Zij hebben hun medewerking voor een volgende verkeersweek alweer toegezegd. De gemeente Leek droeg bij aan een verkeersveiliger situatie rond de school door de gele markeringen (niet parkeren) te verversen.

Volgend schooljaar weer
O.b.s. De Nijenoert heeft zich voorgenomen om tijdens het volgende schooljaar opnieuw een verkeersweek te organiseren die bol staat van verkeerseducatieactiviteiten. De activiteiten worden aangeboden door Verkeerswijzer Groningen. Het doel van de verkeersweek is om kinderen (en hun ouders) te stimuleren om op een veilige manier deel te nemen aan het verkeer.Het bericht ‘Kusjes en gaan!’ Bij O.B.S. De Nijenoert in Leek verscheen eerst op InfoLeek.