Isolatieactie gemeente Leek en Zuidhorn verlengd

Isolatieactie gemeente Leek en Zuidhorn verlengd

LEEK/ZUIDHORN – Afgelopen weken zijn er weer behoorlijk wat woningen voorzien van isolatie. Hierdoor wordt er ook in de gemeente Leek weer behoorlijk bespaard op de energiekosten.

De eerste isolatie actie is inmiddels afgelopen. Doordat ook in de gemeente Zuidhorn nog steeds subsidie is voor woningisolatie is er voor gekozen om de isolatieactie te vergroten en te combineren met de gemeente Leek + Zuidhorn. Hierdoor geniet iedereen naast de subsidie ook van de samen isoleren samen besparen korting. De grote isolatie actie loopt tot dat de subsidiepot op is.

Gratis isolatiescan
Via de website kunnen woningeigenaren gebruik maken van de gratis isolatiescan. De scan bestaat uit 26 vragen.  Op basis van de ingevulde isolatiescan neemt de isolatie adviseur contact met u op om de scan telefonisch samen met u door te nemen en te kijken wat de mogelijkheden zijn, wat u kunt gaan besparen en wat ongeveer de investering zal zijn.

Isolatie advies aan huis
Er kan ook direct een afspraak worden gepland met een isolatie adviseur. Deze komt dan vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Doe de isolatiescan: https://isolatieactie.nl/isolatiescan.html

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Project Coördinator Frank van der Lei via telefoonnummer 050-240 0045 of email frank@isolatieactie.nl

Het bericht Isolatieactie gemeente Leek en Zuidhorn verlengd verscheen eerst op InfoLeek.