Oktober BierFest Leek krijgt 2e editie op 13 oktober

Oktober BierFest Leek krijgt 2e editie op 13 oktober

LEEK – Op zaterdag 13 oktober 2018 komt het van oorsprong Duitse OktoberFest voor de 2e keer naar het Groningse Leek! De Rodenburghal zal wederom worden omgetoverd tot een ware bierstube waar de bezoekers aan lange tafels kunnen genieten van grote pullen bier, Duitse schlagers en bockworsten!

Ook muzikaal staat de Leekster versie van dit grootse evenement als een huis! Zo is er een exclusief optreden van Otto Lagerfett, de nieuwe Duits/Nederlandse schlagerkoning, die momenteel volop in de belangstelling staat met nummer als “Das kann doch nur die Liebe sein”, “Bummsfallera” en “Er kommt ein Tag”!

Rode draad tijdens het feest zijn de Palemiger Spätzen uit het Limburgse Landgraaf. De muziek van deze band is duidelijk volkstürnlich en voornamelijk Duitstalig. De steirische harmonika staat centraal en wordt ondersteund door tuba, akoestische bas- en sologitaar, strakke drums en een zes meter lange Alpenhoorn.

DJ Sowieso zal geheel in stijl deze avond compleet maken!

8 persoons arrangement!
Naast losse tickets (verkrijgbaar in de voorverkoop á 10 euro) is er ook een 8 persoons arrangement. Deze aanbieding bestaat uit een eigen gereserveerde biertafel, onbeperkt pretzels, entree voor 8 personen en 100 consumptiemunten voor slechts €. 295,00. Het arrangement is te boeken op www.bierfestleek.nl.

Het bericht Oktober BierFest Leek krijgt 2e editie op 13 oktober verscheen eerst op InfoLeek.