Auto vliegt in brand na ongeval op de A7, weg tijdelijk dicht (Video)

Auto vliegt in brand na ongeval op de A7, weg tijdelijk dicht (Video)

BOERAKKER – Op de A7 ter hoogte van tankstation de Oude Riet zijn dinsdag rond het spitsuur twee auto’s op elkaar gebotst. De achterste auto vloog vrijwel direct na de kop-staart aanrijding in brand.

Vlak nadat de bestuurder de auto in de berm parkeerde sloegen de vlammen al uit de wagen. De politie heeft de A7 richting Friesland tijdelijk afgesloten vanwege de forse rookwolken die over de weg trokken. Door de afsluiting stond er al snel een lange file richting Drachten. Richting Groningen ontstond een kijkersfile van enkel kilometers langzaam rijdend verkeer.

De bestuurders van beide voertuigen zijn door het ambulancepersoneel ter plaatse gecontroleerd op letsel. Nadat brandweer Marum de auto geblust had heeft berger Collewijn heeft het volledig uitgebrande voertuig afgesleept en de politie heeft het ongeval op papier gezet.

Foto’s/video: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl & Romke Notenbomer/112Marum.nl

 

Het bericht Auto vliegt in brand na ongeval op de A7, weg tijdelijk dicht (Video) verscheen eerst op InfoLeek.