Radio Westerkwartier gaat de buis op en zoekt versterking

Radio Westerkwartier gaat de buis op en zoekt versterking

WESTERKWARTIER – Na vele jaren radio uitzendingen verzorgen ligt er een nieuwe uitdaging voor de deur van Omroep Westerkwartier.

Sinds 1992 worden er al radio uitzendingen gemaakt en vanaf 2019 breiden ze de uitzendingen uit. Omroep Westerkwartier gaat namelijk televisie uitzendingen maken. Vanaf 1 juli is daarom ook de naam gewijzigd van “Radio Westerkwartier” naar “Omroep Westerkwartier”.

Sinds begin dit jaar ligt hier dan ook een mooie uitdaging voor het technisch beheer van de omroep, alles moet gereed gemaakt worden voor de daadwerkelijke televisie uitzendingen. Samen zijn Theo Alkema en Bert Flonk de technisch beheerders van de omroep. Door de nieuwe uitdaging op televisiegebied hebben ze echt versterking nodig van iemand die het interessant vind om met radio en televisie techniek bezig te zijn.

Dus heb jij kennis van ict, radio- of televisietechniek of wil jij het graag leren dan zijn wij op zoek naar jou!

Neem contact op via b.flonk@radiowesterkwartier.com

Het bericht Radio Westerkwartier gaat de buis op en zoekt versterking verscheen eerst op InfoLeek.