Lichaam in water nabij haven Leek betreft een man, politie heeft onderzoek afgerond

Lichaam in water nabij haven Leek betreft een man, politie heeft onderzoek afgerond

LEEK – Woensdagmorgen rond acht uur is door een voorbijganger een overleden persoon aangetroffen in het water nabij de Schilhoek in Leek.

De brandweer van Leek en de duikers uit Groningen zijn met spoed ter plaatse gegaan maar konden niks meer betekenen voor het slachtoffer. De politie onderzoekt wie de persoon is en wat er gebeurd is. De omgeving is afgezet vanwege het onderzoek.

UPDATE 14:00 uur: De identiteit van de persoon in het water in Leek is vastgesteld. Het betreft een man. Uit het onderzoek van de politie is gebleken dat er geen aanwijzingen zijn voor een misdrijf. Het onderzoek is hiermee afgerond.

Foto’s/video: Patrick Wind/112Gr.Het bericht Lichaam in water nabij haven Leek betreft een man, politie heeft onderzoek afgerond verscheen eerst op InfoLeek.