Presenteer uw onderneming tijdens de Promotiedagen op plein Westerkwartier-Noordenveld!

Presenteer uw onderneming tijdens de Promotiedagen op plein Westerkwartier-Noordenveld!

WESTERKWARTIER/GRONINGEN – Het regionale bedrijfsleven uit het Westerkwartier en Noordenveld presenteert zich ook dit jaar weer gezamenlijk op de Promotiedagen in het Martiniplaza in Groningen.

Op een strategisch perfecte locatie in de Borgmanhal is het plein Westerkwartier-Noordenveld voor velen uitgegroeid tot een vast ontmoetingspunt op de beursvloer. De Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord Nederland is met 600 deelnemers het grootste zakelijke evenement van het Noorden. De beurs is dit jaar op 6 en 7 november in Martiniplaza in Groningen. Met ruim 25.000 bezoekers is dit dé bedrijvenbeurs die u als ondernemer niet mag missen!

Naast een dertigtal bedrijven uit de regio, presenteert ook de nieuwe gemeente Westerkwartier zich met een eigen stand op het Plein. Bedrijven kunnen zich presenteren met een eigen stand, maar kunnen ook deelnemen aan het Netwerkplein Westerkwartier – Noordenveld. Voor meer informatie over de mogelijkheden kan men contact opnemen met de beursorganisatie 050 – 525 89 99 of  info@promotiedagen.nl.

Aanmelden kan via www.promotiedagen.nl/wkwartier-nveld.

Het bericht Presenteer uw onderneming tijdens de Promotiedagen op plein Westerkwartier-Noordenveld! verscheen eerst op InfoLeek.