Groep 8 OBS de Nijenoert neemt feestelijk afscheid in limousine

Groep 8 OBS de Nijenoert neemt feestelijk afscheid in limousine

LEEK – De rode loper lag op donderdag 18 juli 2018 uit bij OBS de Nijenoert in Leek. Daar namen 42 leerlingen van groep 8 feestelijk afscheid van hun basisschool.

Na een heerlijke barbecue werden ze door de ouders verrast op een tochtje met een sjieke limo! Eenmaal op school werden ze onder luid applaus ontvangen met een speciale ‘champagne’ van schooldirecteur Peter Pijlman.

OBS de Nijenoert neemt dit schooljaar afscheid van twee groepen 8. De laatste weken van het schooljaar stonden in het teken van de musical ‘Niet te filmen’. De kinderen brachten de vrolijke musical woensdag 17 juli als ware professionals ten tonele in een afgeladen zaal in de Oldeborg. Donderdag 18 juli werden ze op hun laatste schooldag uitgezwaaid door alle kinderen van de school en namen ze ’s avonds in het bijzijn van de ouders afscheid van hun leerkrachten.

Het bericht Groep 8 OBS de Nijenoert neemt feestelijk afscheid in limousine verscheen eerst op InfoLeek.