Technische staf 2018-2019 voor korfbalvereniging OWK op het nippertje rond

Technische staf 2018-2019 voor korfbalvereniging OWK op het nippertje rond

OOSTWOLD –In maart werd bekend dat OWK een nieuwe hoofdtrainer had gevonden voor het seizoen 2018-2019 in de persoon van Pascal Zegwaard.

Echter werd OWK in juni geconfronteerd met het feit dat Pascal toch besloot een andere weg te kiezen na het aanbod van DOS ’46 om daar als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Het bestuur van OWK heeft hierna snel moeten schakelen en is op zoek gegaan naar een andere hoofdtrainer.

De vereniging is blij te kunnen melden dat het, in korte tijd, gelukt is de technische staf alsnog rond te krijgen voor het nieuwe seizoen! Na verschillende gesprekken, is Jeha Mulder, aangesteld als nieuwe hoofdtrainer.

Jeha is geen onbekende van OWK; verschillende spelers hebben al eens onder hem gespeeld en daarnaast was Jeha lang trainer van de naastgelegen korfbalvereniging Hoogkerk.

De 45-jarige Jeha is woonachtig in Hoogkerk en is bij verschillende verenigingen aan de slag geweest als trainer: De Parabool, Blauw Wit Heerenveen, Harkema, AVO en natuurlijk Hoogkerk. Daarnaast is hij trainer geweest van de Groningse juniorenselectie, waar hij een drietal spelers van OWK ook onder zijn hoede heeft gehad.

Jeha staat bekend als een trainer die spelers individueel beter kan maken en tactisch erg sterk is. Het bestuur heeft er dan ook alle vertrouwen in dat dit de selectie net nog een stapje verder kan helpen.

Naast Jeha, is tevens de rest van de technische staf compleet. Sjoerd Lap zal doorgaan als trainer / coach van OWK 2 en hij zal hierbij worden ondersteund door Patrick Hindriks.

De 22-jarige Patrick speelde tot voor kort in het Hoogkerk 1 en heeft bij deze vereniging verschillende jeugdteams onder zijn hoede gehad. Daarnaast is hij enkele jaren trainer geweest van Noord U15. Patrick wil graag stappen maken in het trainersvak en denkt dit binnen de selectie van OWK te kunnen bewerkstelligen. Het bestuur wenst hem hierbij uiteraard veel succes!

Naast de trainers / coaches zal Anthony Bolt doorgaan als kracht- / conditietrainer. Jantina Koopmans zal de rol van teambegeleidster gaan vervullen.

Het bericht Technische staf 2018-2019 voor korfbalvereniging OWK op het nippertje rond verscheen eerst op InfoLeek.