Wederom poging inbraak BP tankstation Midwolde

Wederom poging inbraak BP tankstation Midwolde

MIDWOLDE – Afgelopen nacht, 02 augustus 2018, is wederom gepoogd in te breken bij het BP Extra tankstation, aan de Oude Postweg te Midwolde.

Vlak voordat de politie te plaatse komt, is later te zien op camerabeelden, is te zien dat twee mannen wegvluchten het weiland in. De collega’s hebben een ruime zoekslag in de omgeving gemaakt, maar de verdachten zijn hierbij niet aangetroffen. Mogelijk heeft iemand iets gezien of gehoord. Er is door een collega een man op een fiets gezien met een oranje werkjas. Deze man fietste in de richting van de rotonde met de Midwolderweg. Bent u of kent u deze man dan horen wij het graag, deze man heeft mogelijk de verdachten ook gezien.

Mocht u meer informatie hebben, meldt u zich dan via 0900-8844. Anoniem melden mag natuurlijk ook via 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl

Het bericht Wederom poging inbraak BP tankstation Midwolde verscheen eerst op InfoLeek.