Nieuw: Popkorenfeest Westerkwartier in Leek

Nieuw: Popkorenfeest Westerkwartier in Leek

WESTERKWARTIER – In aanloop naar de nieuwe gemeente Westerkwartier zijn er niet alleen veel politieke en gemeentelijke ontwikkelingen, ook op het gebied van evenementen ontstaan allerlei nieuwe initiatieven.

Op sportief gebied is de Westerkwartier Marathon op hier een mooi voorbeeld van maar ook op cultureel en muzikaal gebied staan er nieuwe evenementen op de planning! Eén daarvan is een nieuw festival met popkoren uit de 4 Westerkwartier gemeenten!

Op vrijdag 12 oktober zullen (minimaal) 6 popkoren zich presenteren in de Leekster Rodenburghal. Tijdens het evenement, een initiatief van Stichting Evenementen Westerkwartier i.s.m. Cazemier Verhuur & Evenementen, zullen o.a. Popkoor Leek, Popkoor Zevenhuizen, Popkoor Forza Marum, Dames uut Westerkwartier, Popkoor Flashback Grootegast en Popkoor Hadewijn uit Grijpskerk zich presenteren.

De muzikale avond begint om 20.00 uur en duurt tot ca. 23.00 uur. Kaarten kosten zowel aan de kassa als voorverkoop 5 euro en zijn verkrijgbaar bij de Primera winkels in het Westerkwartier en te bestellen op www.korenfeest.nl.

Het bericht Nieuw: Popkorenfeest Westerkwartier in Leek verscheen eerst op InfoLeek.