Voorverkoop najaarsfeesten Postwagen Tolbert gestart!

Voorverkoop najaarsfeesten Postwagen Tolbert gestart!

TOLBERT –  Het is nog hartje zomer maar de voorverkoop voor de najaarsfeesten in zalencentrum de Postwagen in Tolbert is al gestart! De eerste is het Jaren 80 Feest op zaterdag 27 oktober en dit wordt een bijzondere want het is de allerlaatste!

Het feest, een initiatief van oud-deejay’s uit de regio stopt maar “the Final” wordt ongetwijfeld een uitverkocht huis dankzij het gastoptreden van niemand minder dan Anita Meyer! De 80’s deejay’s houden het na 31 (!) edities voor gezien maar het feest krijgt waarschijnlijk wel een opvolger in de vorm van een nieuw “stappers van toen” feest in 2019.

De andere 2 “vaste” feesten in de Postwagen zijn het Foute Feest en MEGA90’s in december. Op de 1e zaterdag van de laatste maand van het jaar staat de grote zaal in het teken van FOUT en daar is ook deze keer het Foute Uur van QMusic weer bij aanwezig! Op 1e kerstdag wordt alweer voor de 7e keer MEGA90’s gehouden, eveneens in de grote zaal van het horecacentrum in Tolbert.

Voor meer info en kaartverkoop kan men kijken op https://www.postwagen.nl/agenda/

Het bericht Voorverkoop najaarsfeesten Postwagen Tolbert gestart! verscheen eerst op InfoLeek.