Vijverspektakel Zevenhuizen in de ban van ‘Snel naar de stormbaanbel’ (Video)

Vijverspektakel Zevenhuizen in de ban van ‘Snel naar de stormbaanbel’ (Video)

ZEVENHUIZEN – De eerste zaterdag van de feestweek in Zevenhuizen stond vanaf het middaguur in het teken van plezier en gezelligheid rondom de bult nabij de vijver in het park van het lintdorp.

Dit jaar pakten de voetbalvereniging van Zevenhuizen samen met de Carbidboys uit met een nieuw onderdeel ‘Snel naar de stormbaanbel’. Maar liefst 79 deelnemers deden mee aan dit nieuw bedachte evenement.

Op een enorme luchtkussen via een touwladder, een mega glijbaan en een paar ander te nemen ‘kruipdoor – sluipdoor’ hindernissen, zo snel mogelijk naar de bel. Wie als eerste de bel aantikte, was door naar de volgende ronde. Een prachtig waterspektakel voor jong en oud(er).

Er werd in drie categorieën op de stormbaan gestreden. In de leeftijdscategorie 7-10 jaar veroverde Wesley Kuiper de gouden plak, gevolgd door Sterre Molenhuis die naar het zilver greep. De derde prijs werd gewonnen door Thijs Kalfsbeek.

Zo gaf het publiek een groot applaus voor Melvin Kuipers die in de leeftijdscategorie 11-14 jaar op het erepodium op nummer 1 eindigde. Het zilver werd mee naar huis genomen door Kristian Kalfsbeek en het brons werd uitgereikt aan Nadia Helmholt.

In de 15+ competitie pakte Jurjan van Esch het goud, werd Tim Wekema tweede en ging het brons naar Klaas Jelsma.

Na het onderdeel ‘Snel naar de stormbaanbel’ werd het Vijverspektakel muzikaal omlijst door de Groninger topformatie Diep Triest. Een geweldig gezellig feestje sierde de eerste zaterdag van de feestweek in Zevenhuizen.

Tijdens het evenement werd een lotenverkoop gehouden. De winnende lotnummers zijn als volgt gevallen: roze 905, groen 54, wit 493, roze 872, groen 97, roze 921, wit 32, groen 82, wit 433, roze 656, wit 237, groen 886, wit 497, roze 929, roze 675.

De prijzen zijn af te halen bij de kantine van VV Zevenhuizen. De winnaars worden verzocht vooraf even contact op te nemen met Klaas Oenema, telefoonnummer: 06-31584881.

Video met foto’s door: DitisRoden.nl

Het bericht Vijverspektakel Zevenhuizen in de ban van ‘Snel naar de stormbaanbel’ (Video) verscheen eerst op InfoLeek.