Winnaars fotowedstrijd “In de koets” Museum Nienoord bekend

Winnaars fotowedstrijd “In de koets” Museum Nienoord bekend

LEEK/WESTERKWARTIER – De fotowedstrijd “In de koets” in het Westerkwartier, georganiseerd door Museum Nienoord, n.a.v. de komende samenvoeging(per 1 januari 2019) van de gemeenten Zuidhorn, Grootegast, Marum en Leek heeft twee prachtige winnende foto’s opgeleverd.

De foto’s zijn genomen tijdens de bijzondere koetsentocht op en rondom landgoed Nienoord in Leek in het kader van het 60 jarige jubileum van het Rijtuigmuseum. Naast genodigden reden er ook vele inwoners van de verschillende gemeenten mee in dit historische gerij.

De winnaars zijn Remco Postma en Corrine van Veen.

Foto: Corrine van Veen

Foto: Remco Postma

Het bericht Winnaars fotowedstrijd “In de koets” Museum Nienoord bekend verscheen eerst op InfoLeek.