Promotieteam deelt gratis duurzame drinkflessen uit bij de hub in het centrum van Leek

Promotieteam deelt gratis duurzame drinkflessen uit bij de hub in het centrum van Leek

LEEK – Vandaag, vrijdag 31 augustus deelt een promotieteam flesjes met water uit bij de hub in het centrum van Leek. Op die hub, een vernieuwde bushalte met extra voorzieningen, staat sinds half juli een watertappunt. Met de uitdeelactie worden het nieuwe watertappunt en de hub onder de aandacht gebracht bij reizigers.

De uitdeelactie vindt plaats bij de hub aan de Oosterheerdtstraat in het centrum van Leek. Tussen 14.00-17.00 uur deelt een hub-promotieteam duurzame drinkflessen uit aan reizigers en voorbijgangers. Die flessen kunnen worden gevuld bij het nieuwe watertappunt.

Hub
In Groningen en Drenthe zijn op dit moment 55 hubs. Een hub is een plek waar mensen kunnen overstappen van het ene naar het andere vervoermiddel en waar ze op een prettige manier even kunnen wachten. Extra voorzieningen zoals een wifi-aansluiting, watertappunten of fietskluizen maken de hubs tot een aangename plek. In Leek heeft Waterbedrijf Groningen de bushalte in het centrum voorzien van een openbaar watertappunt en zijn er nieuwe fietsenstallingen geplaatst.

Ondernemers
Daarnaast is een hub de ideale plek voor bijvoorbeeld maatschappelijke voorzieningen of commerciële initiatieven. Ondernemers die kansen zien of ideeën hebben voor een hub, kunnen contact opnemen via info@reisviahub.nl. Samen met de programmaleider van de hub wordt dan gekeken wat de mogelijkheden zijn.

Het bericht Promotieteam deelt gratis duurzame drinkflessen uit bij de hub in het centrum van Leek verscheen eerst op InfoLeek.