SKSG en Sportpark Rodenburg laten kinderen samen meer bewegen

SKSG en Sportpark Rodenburg laten kinderen samen meer bewegen

LEEK – In de zomervakantie vond de ondertekening plaats van de meerjarige huurovereenkomst tussen SKSG en Sportpark Rodenburg.

SKSG Rodenburg is sinds de opening op 1 september 2017 een zeer succesvolle Sport BSO in Leek, waar persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met deze ondertekening door Enno van der Werff, Algemeen directeur/Bestuurder SKSG en Sikko Cazemier, Beheerder/Eigenaar Sportpark Rodenburg, kunnen beide partijen doorgaan met waar ze al mee bezig waren: de jeugd met veel plezier in beweging brengen.

“SKSG is zeer verheugd dat Sport BSO SKSG Rodenburg een groot succes is en dat er nu een meerjarige overeenkomst is getekend om nóg meer kinderen enthousiast te maken voor sport en bewegen. SKSG gaat en staat voor gezonde kinderopvang en deze Sport BSO in Leek past uitstekend in dat plaatje. We zijn erg blij met de flexibiliteit van Sportpark Rodenburg en continueren de prettige samenwerking graag” aldus Enno van der Werff.

Sikko Cazemier vult aan: “Ook ik ben erg verheugd dat onze samenwerking wordt voortgezet. SKSG wil kinderen in aanraking brengen met veel verschillende sporten, zodat ze kunnen ontdekken wat ze leuk vinden en zich ook motorisch goed kunnen ontwikkelen. Sportpark Rodenburg is daarvoor een ideale locatie gebleken. Dat is natuurlijk mooi om te horen!”.

Over SKSG Rodenburg
SKSG Rodenburg is dé Sport BSO voor kinderen van 7-13 jaar uit Leek die van sporten houden. Er is een uitgebreid activiteitenaanbod: van voetbal en basketbal tot aan dansen en bootcamp. Dit gevarieerde sportaanbod is mede mogelijk dankzij de sportclubs die zowel in de sporthal als buiten op het sportpark gevestigd zijn. Op de BSO groep werken gespecialiseerde sportmedewerkers die zorgen voor een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Voor meer informatie over SKSG Rodenburg zie: www.sksg.nl/sksg-rodenburg.

Naast de sport BSO SKSG Rodenburg heeft SKSG nog twee andere sport BSO’s: SKSG Calcio in Corpus den Hoorn, Groningen, SKSG Kardinge in Groningen. Sport & Bewegen is één van de vijf speerpunten van SKSG. De andere speerpunten waar SKSG zich op richt zijn ‘Natuur & Duurzaamheid’, ‘Kunst & Cultuur’, ‘Koken & Voeding’ en ‘Wetenschap & Techniek’.

Het bericht SKSG en Sportpark Rodenburg laten kinderen samen meer bewegen verscheen eerst op InfoLeek.