Daag jezelf uit tijdens de open week van Sportcentrum Leek!

Daag jezelf uit tijdens de open week van Sportcentrum Leek!

LEEK – De vakantie is helaas weer tot een einde gekomen en daarmee staat de open week van het Sportcentrum in Leek voor de deur. Van woensdag 5 september tot en met zondag 16 september staan de deuren van de fitnessclub van Sportcentrum Leek voor je open.

Iedereen die wil heeft de mogelijkheid om vrijblijvend te komen sporten en gebruik te maken van de faciliteiten die het Sportcentrum te bieden heeft. Na een prachtige zomer met veel zon die voor velen in het teken heeft gestaan van barbecueën, heerlijke vakantiedagen met lekker eten, ijsjes, koude biertjes en frisse wijntjes is het goed om de draad op te pakken en aan de slag te gaan! Fit worden of fit blijven om winter kwaaltjes als verkoudheid en griep de deur te wijzen door lekker te sporten en te bewegen.

Ontdek wat het Sportcentrum te bieden heeft. Na een sportsessie gebruik maken van de warme zonnebank om je spieren rust te geven, een kop koffie en een bijklets momentje met de buurman of een vriendin.. Sporten op een manier die past bij jouw levensstijl en jouw wensen. Elke dag staan er verschillende groepslessen op het rooster waarbij je op eigen niveau onder begeleiding van een van de groepsles instructeurs kan sporten. Je kan natuurlijk heel heerlijk je eigen schema volgen, samengesteld door een van de trainers en vergeet ook niet de effectieve Milon Cirkel, waarbij je in 35 minuten een gehele body workout hebt gehad op volautomatische toestellen.

Als je nog meer uitdaging zoekt, vraag een van onze instructeurs naar een speciale workout waarmee je zowel je cardiotraining als krachtoefeningen meepakt. Krijg persoonlijk advies op maat van een van onze gediplomeerde instructeurs, sport wanneer het jou uitkomt en krijg meer energie om ook de grijze dagen die eraan komen vol energie tegemoet te gaan!

Als je je tijdens de open week inschrijft, zijn er verschillende voordelen waar je van kan profiteren. Schrijf je je in tussen 5 en 9 september dan sport je in september en oktober gratis bij het nemen van een jaarabonnement. Neem je een ander abonnement dan een jaar, dan sport je in september gratis. Schrijf je je in tussen 10 en 16 september dan sport je in september gratis. De gehele maand september rekenen wij geen inschrijfgeld bij het inschrijven.

Volg ons op Facebook of bekijk de website om op te hoogte te blijven van de laatste activiteiten en ontwikkelingen en geef je op voor een van de of meerdere activiteiten. Voor meer informatie kan je bellen naar 0594-512040 of mailen naar fitness@sportcentrumleek.nl.

Het bericht Daag jezelf uit tijdens de open week van Sportcentrum Leek! verscheen eerst op InfoLeek.