Bewegen voor senioren in de Rodenburghal

Bewegen voor senioren in de Rodenburghal

LEEK – Vanaf maandag 10 september a.s. starten elke maandag- en woensdag- en vrijdagochtend weer de VitaalFit bewegingslessen voor senioren bij Fitclub Rodenburg.

Bij VitaalFit wordt gewerkt aan het soepel houden van de gewrichten, spierversterking, een goede houding bij zitten & staan en ontspanning in rust en beweging. Daarnaast worden er tips gegeven die toegepast kunnen worden bij diverse activiteiten van alle dag. Elke week is er een gevarieerd aanbod oefeningen, de helft van de lessen is bewegen op muziek.

VitaalFit wordt gegeven in de Rodenburghal door Astrid Cazemier en Magret Kuhl. Uiteraard is het ook mogelijk om naast VitaalFit gebruik te maken van de fitness en andere groepslessen bij Fitclub Rodenburg. Daarnaast biedt Fitclub Rodenburg ook fysiotherapie, voedingsadviezen en personal training.

Senioren zijn welkom om gratis en vrijblijvend een keertje mee te doen, dit kan vanaf 10 september elke maandag van 10 tot 11 uur, elke woensdag van 9 tot 10 én van 10 tot 11 uur en op vrijdag van 11 tot 12 uur.

Voor meer informatie kan men bellen met (0594) 740 842 of langs gaan in de Rodenburghal tijdens genoemde dagen en tijden.Het bericht Bewegen voor senioren in de Rodenburghal verscheen eerst op InfoLeek.