Nog enkele weken stoplichten op de Auwemalaan wegens beschadigde duiker

Nog enkele weken stoplichten op de Auwemalaan wegens beschadigde duiker

LEEK – Op de Auwemalaan ter hoogte van de oversteek van de Beetke van Rasquertstraat naar de Sunckemalaan is tijdens de reconstructie werkzaamheden een duiker beschadigd.

Tijdens het vernieuwen van het asfalt is de duiker die onder de weg door loopt dusdanig beschadigd dat deze vervangen moet worden, deze is inmiddels besteld. Totdat de nieuwe duiker geleverd en geplaatst is zal het verkeer dat over de Auwemalaan rijdt ter hoogte van de duiker over één weghelft moeten. Daarom zijn er stoplichten geplaatst die vanwege de levertijd van de nieuwe duiker er nog enkele weken moeten blijven staan.

Fase De Schelp tot rotonde Diepswal
Van 28 augustus tot en met 12 oktober wordt het wegvak van De Schelp tot aan de rotonde Diepswal vernieuwd en is dit stuk weg afgesloten voor al het verkeer.Het bericht Nog enkele weken stoplichten op de Auwemalaan wegens beschadigde duiker verscheen eerst op InfoLeek.