Donar basketballers geven clinic voor kinderen van basisscholen in Leek

Donar basketballers geven clinic voor kinderen van basisscholen in Leek

LEEK – Donderdag 6 september van 10.30 tot 12.00 uur geven de spelers van basketbalclub Donar uit Groningen een basketbalclinic in de Topsporthal aan zo’n 235 kinderen van 6 basisscholen uit de gemeente Leek.

De clinic wordt gegeven als tegenprestatie voor de ontvangst die Donar vorig jaar heeft gehad in de Topsporthal. Vorig jaar werd daar onder grote belangstelling een Europese wedstrijd gespeeld, omdat die niet in Martiniplaza in Groningen kon plaats vinden.

Gezien het overvolle landelijke en Europese programma van Donar is er nu pas een moment gevonden om de basketbalclinic aan de basisschool jeugd te geven. Hiervoor hebben zich uit groep 7 en 8 van de verschillende basisscholen uit Leek 235 kinderen aangemeld. Doel van deze clinic is de basisschool jeugd kennis te laten maken met de basketbalsport en wat is er dan mooier om dit te doen met de topspelers van Donar.

Het bericht Donar basketballers geven clinic voor kinderen van basisscholen in Leek verscheen eerst op InfoLeek.