Einde Gemeente Leek in zicht, gemeentehuis nog één keer open voor (oud)personeel

Einde Gemeente Leek in zicht, gemeentehuis nog één keer open voor (oud)personeel

LEEK – Op zaterdag 22 september 2018 heeft de gemeente Leek nog 100 dagen te gaan. Door samenvoeging van de gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn ontstaat per 1 januari 2019 de nieuwe gemeente Westerkwartier. Na 207 jaar is er dan geen gemeente Leek meer.

Alle vier gemeentehuizen blijven open voor de dienstverlening aan de inwoners. Wel zullen tal van medewerkers verhuizen naar een andere locatie. Het gemeentebestuur van Leek biedt daarom alle (oud)medewerkers, (oud)raadsleden en (oud)bestuurders de gelegenheid om nog eens door het gemeentehuis te gaan en herinneringen op te halen.

Tussen 13.30 en 16.00 uur is het (oud)personeel (eventueel met hun partner en/of familie) van harte welkom in het gebouw aan de Tolberterstraat 66 te Leek. Ze hoeven zich vooraf niet aan te melden.

Het bericht Einde Gemeente Leek in zicht, gemeentehuis nog één keer open voor (oud)personeel verscheen eerst op InfoLeek.