Caro-Helene Fischer Double, Jannes en meer met live band in Sportcentrum Leek (Video)

Caro-Helene Fischer Double, Jannes en meer met live band in Sportcentrum Leek (Video)

LEEK – Zaterdag 8 december 2018 zal Caro-Helene Fischer Double met live band een spetterend concert geven in Sportcentrum Leek. Voeg daarbij de toppers als de koning van het levenslied, Jannes, de bekende Danny Froger, regio toppers Melissa Smilda en DJ Olaf en de top 40 live band Blizzert en men heeft de ingrediënten bijeen voor een absolute muzikale top avond.

Caro
Helene Fischer is een erkende en absolute top artieste in Duitsland, maar Caro-Helene Fischer Double doet er nauwelijks voor onder. Sinds 2014 treed Caro-Helene Fischer Double, met eigen live band, wekelijks meerdere keren op in binnen- buitenland. Afgelopen winter toerde zij wekenlang door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Caro is één van de meest geboekte live zingende Helene Fischer Double’s.

Zij is een geschoolde fantastische zangeres met afgeronde muziekstudie. Niet alleen de zang maar ook haar Power Show met de beste Helene Fischer hits en haar fantastische uitstraling zijn de basis voor succes bij al haar optredens en de garantie voor de liefhebbers voor een top avond. Met onder meer met ‘Atemlos’, ‘Phänomen’ en ‘Fieber’ draagt Caro-Helene Fischer Double voor gegarandeerd stemming, sfeer en plezier.

Jannes
Al vele jaren is de geboren woonwagenkamper Jannes en zeer geziene artiest en al vele keren te gast in Sportcentrum Leek. De sympathieke en mateloos populaire zanger van het levenslied trekt immer weer volle zalen en maakt het aanwezige publiek alle keren weer dolenthousiast! De ongekroonde koning van het levenslied bracht in 1999 zijn eerste single uit en is sindsdien niet van de podia te branden. In het sportcentrum gaat Jannes, als altijd, zich weer van z’n beste kant laten horen, hetgeen beloofd!

Danny Froger
Danny Froger, de zoon van…Dat heeft de zanger echter beslist niet nodig. Op zestien jarige leeftijd debuteerde Danny Froger samen met vader René in de Amsterdam ArenA. Sindsdien heeft de zanger  veel ervaring opgedaan en bracht enkele verrassend popsongs die hoog in de hitlijsten terecht kwamen. Hij treedt momenteel veel op in  het Amsterdamse café Bolle Jan en trekt het hele land door met zijn feestelijk  repertoire. Ook maakte hij onlangs zijn debuut als presentator in Nederland Muziekland. Een optreden om naar uit te zien.

Top 40 live band Blizzert
De top 40 live band Blizzert is een vijfkoppige jonge frisse band. Blizzert is het best te omschrijven als energiek, interactief en veel enthousiasme. Blizzert brengt een zeer breed repertoire, van dans tot disco van medleys tot Hollands en zij zorgen immer weer voor een onvergetelijke avond. Een surprise van de avond.

Melissa Smilda
De eigen regio is sterk vertegenwoordigd met 20-jarige zangeres Melissa Smilda uit Peize en DJ Olaf uit Leek. Melissa rolde spontaan in het artiestenvak. Tijdens de Leekster Pinkstermarkt werd ze door Partyband Sunshine het podium opgeroepen en meteen was ze ‘verkocht’. Melissa’s repertoir bestaat uit gezellige meezingers maar ook een Duitse schlager of een stevig rocknummer kunnen

voorbijkomen. Een optreden van Melissa Smilda zorgt voor een feest dat eenieder zal bijblijven!

DJ Olaf
DJ Olaf is inmiddels bij de vele muziekliefhebbers al lang geen onbekende meer. Op vele feesten en party’s is hij Ze onmisbare schakel om het geheel tot een zeer geslaagd festijn te doen worden. Het zal ook ditmaal met zijn aanwezigheid weer een knallend evenement gaan worden.

Het top avondvullende muziekfeest in Sportcentrum Leek  is op zaterdag 8 december 2018. Zaal open 19.00 uur, aanvang 20.00 uur.  Voorverkoop start op 10 September via www.van plan.nl en de bekende voorverkoopadressen. Er is een Early Bird aktie voor de eerste 500 entreekaarten, die dan € 15,00 kosten. Daarna € 20,00 en mits voorradig aan de kassa € 25,00.


Het bericht Caro-Helene Fischer Double, Jannes en meer met live band in Sportcentrum Leek (Video) verscheen eerst op InfoLeek.