Ruimere openingstijden Fitclub Rodenburg Leek

Ruimere openingstijden Fitclub Rodenburg Leek

LEEK – De zomer is voorbij en dat is voor velen vaak het moment om weer te starten met sporten en bewegen! Fitclub Rodenburg heeft voor iedereen die fitter en gezonder wil worden en blijven een uitgebreid pakket aan mogelijkheden.

Het fitnesscentrum met de nieuwste apparatuur en materialen in de Rodenburghal naast het grootwinkelplein in Leek is 7 dagen per week open, biedt vele tientallen groepslessen (zowel LesMills als freestyle) per week en beschikt over de unieke E-Gym cirkel!

Deze “krachtcirkel” bestaat uit 8 toestellen en is het paradepaardje van de Fitclub. Volautomatische apparaten waarop iedereen eenvoudig, effectief en veilig kan trainen. De mogelijkheden op de E-Gym zijn zeer uitgebreid, een volledige training duurt slechts 30 minuten en deelnemers hebben altijd inzage (via pc, tablet of mobiel) in hun trainingsresultaat!

Naast de daglichtrijke ruimte met fitnesstoestellen beschikt Fitclub Rodenburg ook nog eens over 2 moderne groepsleszalen met spiegelwand én een zaal met 25 spinningfietsen.

Elke week 20 uur langer open!
Dankzij de groei van het ledenaantal gaat de Fitclub langer open. Vanaf 1 oktober gaat de fitness  elke werkdag ook ‘s middags open! De exacte openingstijden worden dan op maandag t/m vrijdag van 8.00 uur in de ochtend tot 21.30 uur in de avond. Op zaterdag en zondag is men in de ochtend welkom van 9.00 tot 12.00 uur.

September 12 = 14 actiemaand!
De maand september is iedereen welkom om kennis te maken met het aanbod van Fitclub Rodenburg. Trainen in de fitness, de E-Gym cirkel uitproberen of meedoen met 1 van de vele Les Mills groepslessen zoals Spinning, BodyStep, BodyCombat, BodyPump, Balance en BodyCombat, het aanbod bij de Fitclub in de Rodenburghal is zeer breed en voor iedereen toegankelijk!

In alle abonnementen zijn Fitness, E-Gym en alle groepslessen inbegrepen tijdens alle openingsuren! De Fitclub hanteert in september geen inschrijfkosten en nieuwe leden kunnen gebruik maken van 12 = 14 actie, 2 maanden gratis sporten bij een nieuw jaarabonnement. Vraag naar de voorwaarden!

Voor meer informatie kan men kijken op www.fitclubrodenburg.nl of www.facebook.com/fitclubrodenburg.

Het bericht Ruimere openingstijden Fitclub Rodenburg Leek verscheen eerst op InfoLeek.