Tino Martin met spetterend concert in Sportcentrum Leek

Tino Martin met spetterend concert in Sportcentrum Leek

LEEK –Tino Martin is een rasvolkszanger en geniet al enige jaren een enorme populariteit. De 34-jarige volkszanger timmert de laatste jaren flink aan de weg met zijn carrière hetgeen leidde tot veel  en vaak uitverkochte concertzalen en stadions.

Sportcentrum Leek heeft Tino Martin weten te contracteren en Martin komt met zijn live band op zaterdag 29 September 2018 naar Leek voor een spetterend en avondvullend optreden. Onlangs gaf hij nog een zeer succesvol uitverkocht concert in het Amsterdamse Afas en doet hij mee aan het tv-programma ‘De beste zangers van Nederland’.

Het grote publiek leerde Tino Martin kennen tijdens de Soundmixshow 2002 en Idols 2007, maar zijn echte doorbraak vond vier jaar geleden plaats toen hij met ‘Jij liet me vallen’ een regelrechte hit scoorde. Het gelijknamige album leverde hem een Edison-award op. Sinds dat succes is Martin een veelgevraagd artiest. Het leidde ertoe dat de zanger in 2016 zijn eerste grote soloconcert gaf in de Heineken Music Hall en in Juni 2017 stond hij op de bühne van een uitverkocht Ziggo Dome.

In diezelfde maand volgde zijn tweede album: ‘Hoe ik het zie’. Eveneens een klapper van de eerste orde en hij won daarmee in Februari van dit jaar de Edison Pop 2018. ‘Wat ons betreft mag Tino Martin voortaan in één adem genoemd worden met de allergrootsten uit het genre volksmuziek’, zo luidde onder meer het lovende jurycommentaar.

Successen
Vanaf zijn veertiende staat de geboren Leidschendammer al op de planken. Ooit begon hij als imitator van Rene Froger, André Hazes en Gerard Joling, maar inmiddels heeft hij zijn eigen stijl ontwikkeld en brengt eigen songs over de bühne.

Onlangs zei Tino Martin over de inhoud van zijn liedjes: ‘Smartlappen zijn het niet. Dat stempel vind ik te triest en niet juist. Mijn songteksten gaan over universeel menselijk leed zoals bijv. in de put zitten, relatiebreuken en natuurlijk wat liefde met je kan doen. In combinatie met de muziek raken de woorden de mensen in het hart. Het grootste deel van de luisteraars begrijpt mijn boodschap”.

Tino Martin slaat sinds een paar jaar de vleugels flink uit. Honderdduizenden Nederlanders bekijken inmiddels zijn video’s op Youtube en beluisteren zijn muziek en songs via allerlei kanalen en met rond 400! optredens per jaar staat hij in de absolute top van de meest geboekte zangers.

Entree
Zaterdag 29 September 2019 staat deze rasvolkszanger op de bühne in Sportcentrum Leek. De kaarten voor het optreden van Tino Martin met liveband kosten € 25,00 per persoon. Kaarten zijn, zolang de voorraad strekt, (ruim 60% van de kaarten is nu reeds al verkocht!) verkrijgbaar via de bekende voorverkoopadressen en via de website www.vanplan.nl. Wees erbij, het wordt een uniek concert!

Het bericht Tino Martin met spetterend concert in Sportcentrum Leek verscheen eerst op InfoLeek.