Bruidsbeurs Nienoord op zondag 30 september

Bruidsbeurs Nienoord op zondag 30 september

LEEK – Zondag 30 september wordt voor de vierde keer de Bruidsbeurs Nienoord georganiseerd. Deze bruidsbeurs zal worden gehouden op de Borg Nienoord.

Zo zullen er standhouders zijn in trouwvervoer, bloemen, muziek, bruiloftskleding (voor mannen en vrouwen) en bruiloftsfotografie. De openingstijden zijn van 11.00 tot 17.00 uur en de entree is gratis.

In de prachtige omgeving van de Borg Nienoord zullen de standhouders er alles aan doen om jullie van de juiste informatie over de trouwdag en avond te voorzien. Van trouwringen tot bruidskleding, aan alles is gedacht, ook de gemeente Leek zal op deze beurs aanwezig zijn om iedereen van informatie over trouwen te voorzien. Zondag 30 september openen de deuren van de Borg Nienoord om 11.00 uur voor de Bruidsbeurs

Het bericht Bruidsbeurs Nienoord op zondag 30 september verscheen eerst op InfoLeek.