Er komen zeven nieuwe eilanden in woonwijk Oostindie

Er komen zeven nieuwe eilanden in woonwijk Oostindie

LEEK – De gemeente Leek presenteert zeer exclusieve bouwkavels in nieuwbouwwijk Oostindie in Leek. Deze liggen aan het Riet in deelgebied Het Buiten, waar uitsluitend grote particuliere kavels zijn die allemaal aan het water liggen.

In Het Buiten worden zeven nieuwe eilanden aangelegd. Op elk eiland kan één woning gebouwd worden. De eilanden zijn omringd door water en worden via een eigen toegangsbrug ontsloten. De grootte van een eiland varieert van circa 2.800 tot ruim 3.600 m2. Voor € 259.000 (v.o.n.) kan men al de trotse eigenaar van een eiland worden.

Daarnaast zijn er nog elf bouwkavels die allemaal met twee zijden aan het water liggen. Deze hebben een oppervlakte tussen 1.300 en 1.800 m2 en een prijs vanaf € 199.000 (v.o.n.).

Op alle bouwkavels in Het Buiten kunnen eigenaren geheel naar eigen wens een droomhuis bouwen. Daarbij is sprake van individuele vrijheid in architectuur.

Feestelijke start verkoop
Meer informatie over de verkoop van deze bouwkavels wordt gegeven bij de feestelijke start van de verkoop op dinsdag 2 oktober 2018 van 19:00 tot 21:00 uur. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk en wordt gehouden in het gemeentehuis van Leek. Belangstellenden kunnen zich ook inschrijven via www.woneninleek.nl.

Het bericht Er komen zeven nieuwe eilanden in woonwijk Oostindie verscheen eerst op InfoLeek.