Nieuwe escape room De Postwagen beleeft spectaculaire start met 2.000 bezoekers

Nieuwe escape room De Postwagen beleeft spectaculaire start met 2.000 bezoekers

TOLBERT –De nieuwe escape room van De Postwagen is goed gestart. Met bijna 2.000 bezoekers in de eerste maand is er sprake van een spectaculaire start.

Daarmee wordt de succesvolle trend van de laatste jaren voortgezet: alles bij elkaar opgeteld trok de escape room in Tolbert ruim 50.000 bezoekers.

Gloednieuwe puzzels, raadsels en spellen
Sinds 25 augustus bivakkeren de bezoekers wederom in ‘Het Wilde Noorden’, maar alles is anders. In  ‘Het Wilde Vervolg’ valt de kamer op door gloednieuwe puzzels, raadsels en spellen. Daardoor worden de gasten geconfronteerd met ‘allerlei onbekende uitdagingen’, aldus eigenaar Oetze Mulder.

Een grote verrassing
Marketingexpert Dion van der Vaart vindt de vernieuwing een goede zet. “Voor zowel nieuwe gasten als oude gasten is dit een leuke activiteit, de spelaanpassingen stimuleren herhalingsbezoek. Ik zie het als een cadeautje: het cadeaupapier is weliswaar herkenbaar, maar wat er in zit… dat is opnieuw een grote verrassing.”

Nog 3 seconden
De kans om te ontsnappen uit deze escape room is “ongeveer fifty-fifty”, vertelt José Hamersma (medewerkster Sales & Events). “Elk groepje krijgt een uur de tijd. Eén van de groepjes had slechts 3 seconden over. Het blijft een zenuwslopende race tegen de klok.”

Advies: reserveer op tijd
Wegens de veelvuldige belangstelling adviseert José om op tijd te reserveren. “Ondanks de aanwezigheid van vijf (dezelfde) kamers gebeurt het steeds vaker dat alles volgeboekt is. Daarom raden we geïnteresseerden aan om online te reserveren via onze website.”

Foto: Roelof Feringa

 

Het bericht Nieuwe escape room De Postwagen beleeft spectaculaire start met 2.000 bezoekers verscheen eerst op InfoLeek.