Twee autoinbraken op dezelfde avond in Tolbert en Midwolde

Twee autoinbraken op dezelfde avond in Tolbert en Midwolde

TOLBERT/MIDWOLDE – Op woensdag 26 september 2018, tussen 17.30 en 21.45 uur, hebben er twee diefstallen uit personenauto’s plaatsgevonden. Uit beide auto’s is onder meer een laptoptas met daarin een laptop weggenomen. De politie onderzoekt nog of beide diefstallen met elkaar te maken hebben.

Diefstal 1:
De auto van de aangever stond geparkeerd bij de Postwagen in Tolbert. Er is toegang tot de auto verschaft door een zijraam in te slaan, waarna een laptoptas is weggenomen.

Diefstal 2:
De auto van de aangever stond geparkeerd bij de Gasterij in Midwolde. Ook hier is toegang tot de auto verschaft door een zijraam in te slaan, waarna ook uit deze auto een laptoptas is weggenomen.
Er is bij deze diefstal een snorscooter gezien met hierop twee jongens die mogelijk iets met de diefstal te maken kunnen hebben. De bestuurder droeg een donkere jas en de bijrijder een rode jas. Beiden zouden donker haar hebben. De jongens zijn vermoedelijk Nienoord ingereden. Dit is tegen 21.45 uur geweest.

Heeft u iets gezien wat met de diefstallen te maken kan hebben, neem dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844.

Het bericht Twee autoinbraken op dezelfde avond in Tolbert en Midwolde verscheen eerst op InfoLeek.