Tino Martin live in concert trekt enkele duizenden fans naar Leek (Foto’s)

Tino Martin live in concert trekt enkele duizenden fans naar Leek (Foto’s)

LEEK – Zaterdagavond 29 september was de dag daar, Tino Martin kwam inclusief zijn band naar Sportcentrum Leek voor een avondvullend concert.

Enkele duizenden fans stonden al vroeg op de dansvloer te swingen op de vele afwisselende nummers die de band speelde en de nummers die door DJ Olaf gedraaid werden. Om stipt twaalf uur kwam de 34-jarige Tino na een luidt applaus het podium op en zong vele hits van ‘Jij Liet Me Vallen’ tot de feestelijke ‘Hou Me Vast’. Het nummer ‘Dat ik je zo zou missen’ zong Tino samen met de rap van Gin Dutch die hiervoor speciaal uit Los Angeles over kwam.

André Hazes
Sportcentrum Leek maakte na het concert van Tino Martin bekend dat op zaterdag 23 februari 2019 niemand minder dan André Hazes weer op het podium staat. De ticketverkoop gaat maandag 1 oktober van start via VanPlan: http://bit.ly/SportcentrumLeek

Meer foto’s en/of het bestellen er van klik hier.
 

Het bericht Tino Martin live in concert trekt enkele duizenden fans naar Leek (Foto’s) verscheen eerst op InfoLeek.