KIOS te sterk voor OWK

KIOS te sterk voor OWK

OOSTWOLD – Na een goede trainingsweek stond vandaag de wedstrijd tegen promovendus en tevens oude bekende Kios op het programma. Vol goede moed ging het vlaggenschip de wedstrijd in en wilde het de punten in Oostwold houden.

De hele wedstrijd ging het gelijk op en kon geen van beide ploegen echt de wedstrijd naar zich toe trekken. OWK wist vele malen te schieten maar het percentage lag de eerste helft simpelweg te laag waardoor er met een 8-9 stand gerust werd. In de rust werden de afspraken opnieuw besproken en ook het vertrouwen in de afronding moest blijven want het normale percentage ligt hoger als de CINX formatie vanmiddag liet zien. Ondanks alle goede bedoelingen en de vele schoten wist OWK wel in de wedstrijd te blijven maar niet het voortouw te nemen in de scores.

Uiteindelijk wist KIOS de wedstrijd te winnen met 15-19 en zal OWK de koppen bij elkaar moeten houden om volgende week de punten mee te nemen uit Den Haag. Alle support is ook in deze wedstrijd welkom.

Het bericht KIOS te sterk voor OWK verscheen eerst op InfoLeek.