Spinning, ook voor beginners, bij Fitclub Rodenburg

Spinning, ook voor beginners, bij Fitclub Rodenburg

LEEK – Fitclub Rodenburg biedt sinds kort weer elke dag spinning & cycling lessen aan. Spinning is een workout met muziek op een speciale hometrainer. De fiets is voorzien van een knop waarmee je de weerstand steeds zwaarder kunt maken.

Wie weleens naar een spinningles heeft gekeken ziet vaak veel rood aangelopen gezichten en denkt dan vaak “dat is niets voor mij”! Fitclub Rodenburg komt daarom nu met een speciale, 30 minuten durende, les: Easy Spinning!

Easy Spinning is spinning voor beginnende spinners of mensen die graag hun conditie willen verbeteren. De intensiteit van Easy Spinning is aangepast, er is instructie over het instellen van de fiets en de instructeur coacht extra tijdens de lessen om ervoor te zorgen dat je in deze half uur durende les snel vooruitgang boekt.

Het fijne aan Easy Spinning is dat vrijwel iedereen kan deelnemen omdat je lekker op eigen niveau mee kunt doen. Na elke les is er een korte evaluatie en is er ruimte om vragen te stellen aan de instructeur.

Easy Spinning les meedoen?
Wil jij zelf ervaren hoe een les Easy Spinning er uitziet en of het wat voor jou is? Doe dan een keer een proefles op maandagavond van 19.00 tot 19.30 uur. Aanmelding kan telefonisch op (0594) 740 842 of per email naar info@fitclubrodenburg.nl. Kijk voor het verdere uitgebreide sportaanbod van de Fitclub op www.fitclubrodenburg.nl.

Het bericht Spinning, ook voor beginners, bij Fitclub Rodenburg verscheen eerst op InfoLeek.