Einde gemeente in zicht: Samen uit Leek

Einde gemeente in zicht: Samen uit Leek

LEEK – Op 3 november 2018 vindt op Landgoed Nienoord het evenement ‘Samen Uit Leek’ plaats om aandacht te geven aan het feit dat de gemeente Leek op 31 december 2018 na 207 jaar op houdt te bestaan. Dit evenement wordt op initiatief van de gemeenteraad van Leek georganiseerd.

De activiteiten vinden plaats in het Informatiecentrum Nienoord, op het Familiepark, in en bij de borg Nienoord, in de hallen van het Nationaal Rijtuigmuseum en op het terrein van de Boerderij Oosterheerdt.

Gedurende de hele dag en avond zijn er gratis optredens van onder andere het Kaukasisch Mannenensemble, Jongerenwerk Leek, het algemeen koor In Between, Rederijkerskamer Ons Genoegen, CMV Harmonie Leek, Shantykoor Tolbert, Concordia Zevenhuizen, Speelgroep Leek, Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier, Interkerkelijk Koor Testify, Popkoor Leek, Flexx Music Woldhoorn, Zangschool Titia en Blaaskapel de Koetsebloazers.

Ook zijn er die dag voorstellingen van kindercircus Bossle, worden sportclinics gegeven en is er een markt met streekproducten. De dag wordt afgesloten met optredens van verschillende lokale DJ’s en de band Hollands Verdriet.

Aan de dag wordt een benefietactie verbonden ten behoeve van de aanleg van een verbindende brug voor een locatie van De Zijlen.

Het belooft een schitterende dag te worden door en voor de inwoners van de gemeente Leek.

Het bericht Einde gemeente in zicht: Samen uit Leek verscheen eerst op InfoLeek.