Dit weekend herfstmarkt op Landgoed Nienoord

Dit weekend herfstmarkt op Landgoed Nienoord

LEEK –┬áBezoek op zondag 7 oktober de herfstmarkt op Landgoed Nienoord! Het plein voor het Infocentrum van het Landgoed wordt omgebouwd tot marktplein met diverse streekproducten en herfstdecoraties.

U kunt op de herfstmarkt terecht voor geitenkaas, honing, chutneys en inmaakproducten, kweeperen, worsten, ambachtelijke jam, pompoenen en walnoten. Daarnaast zijn er marktkramen met handpoppen, sieraden, wenskaarten, bloemstukken, creatieve uitspattingen en gebreide artikelen van schapenwol van de Nienoord-schapen.

Speciaal is de aanwezigheid van een fruitpers. Bezoekers kunnen hun eigen geteelde fruit meenemen naar de herfstmarkt. Het fruit wordt door middel van de fruitpers omgezet tot sap. Heb je veel fruit en wil je naast appeltaarten bakken en appelmoes maken iets anders doen met je fruit? Geef je dan op voor de fruitpersdag en laat je eigen fruit tot heerlijk sap persen. Meld je aan voor de fruitpersdag met een minimale hoeveelheid van 75 kilo fruit.

Kijk voor meer informatie op www.landgoednienoord.nl

Het bericht Dit weekend herfstmarkt op Landgoed Nienoord verscheen eerst op InfoLeek.