Vijfde Westerkwartier Kidsrun in Boerakker

Vijfde Westerkwartier Kidsrun in Boerakker

BOERAKKER –┬áDonderdag 11 oktober organiseren Stichting Survivalteam Boerakker, Survival 4 All, Stichting Welzijn gemeente Zuidhorn, Spinn welzijnswerk, Marum in Beweging en Grootegast in Beweging de vijfde Westerkwartier Kidsrun in Boerakker.

Dit is een survivalrun onder schooltijd waar de leerlingen uit groep 5 t/m 8 van verschillende scholen uit het Westerkwartier aan meedoen.

In totaal doen ongeveer 1100 leerlingen van deze gemeente mee aan deze run, vooraf aan de echte survivalrun van zaterdag 13 oktober. Het parcours is ongeveer 5 km lang en gaat over netten, touwen, banden, balken, kruiptunnels et cetera. De route loopt over weilanden, akkers, het bos, maar ook door sloten en greppels.

Algemene informatie
Leerlingen uit groep 5 t/m 8 van verschillende scholen uit het Westerkwartier doen mee aan de Westerkwartier Kidsrun. Het startschot wordt om 8:30 gegeven door wethouder Hans de Graaf van de gemeente Marum. Ook het Alfa-college is betrokken want 5 minuten voor de run begint, wordt er een warming up op muziek verzorgd door een student van het Alfa-College.

Archieffoto

Het bericht Vijfde Westerkwartier Kidsrun in Boerakker verscheen eerst op InfoLeek.