23e Oldtimer & Classic Beurs Sportcentrum Leek

23e Oldtimer & Classic Beurs Sportcentrum Leek

LEEK – Het is alweer voor de 23e keer dat de Oldtimer & Classic Beurs wordt georganiseerd in Sportcentrum Leek. De altijd gezellige, drukke en succesvolle beurs is van vrijdag 12 t/m zondag 14 oktober in de twee grote hallen van het sportcomplex. Meer dan 8000 m2 vol met oldtimers en klassiekers zowel auto’s als motoren en alles wat daarbij hoort.

Een groot aantal clubs laten is aanwezig. (o.a. PATAN, A-Ford club, MG Noord, VW- en Bus-club, Ford Taunus M Club, Veteranen automobielclub Roadster, Veteranen Motoren Club, KJMV motorenclub, Borgward club, Pionier Automobielen club, HAV,) die prachtige exemplaren tentoonstellen en uiteraard hun club op deze beurs willen promoten. En nieuw dit jaar de caravanclub met kleine caravans met mooie oldtimers ervoor. En ook nieuw een stand met bijzondere Volvo’s.  Ook zorgen de clubs ervoor dat de samenstelling van de auto’s en motoren steeds weer anders is. Ook veel particuliere voertuigen staan op de beurs. Bijzondere specials natuurlijk ook.

Voertuigen van begin vorige eeuw, de oudste is uit 1903 en de jongste uit 1989. Van klein tot groot, van veel verschillende merken. De Franse merken clubs o.a. Peugeot, Citroèn, Renault etc.  presenteren dit jaar een stand met  25 bedrijfswagentjes. Waaronder een bijzondere Citroèn personenbus uit de jaren 30.

En voor de liefhebbers zijn er weer stands met onderdelen, miniaturen, documentatie, gereedschap en andere zaken zoals jaren ’50, ’60 spullen te koop. Dat wordt scharrelen tussen de spullen om het juiste onderdeeltje te vinden.. Uiteraard staan er ook weer oldtimers en Klassiekers te koop.

Het belooft weer een gezellig en mooi spektakel te worden. Veel te zien, veel te koop, kortom het is zeer de moeite waard om de beurs te bezoeken. Sportcentrum Leek beschikt over een uitstekende horeca en gratis parkeerterreinen. En voor alle nieuwtjes en informatie bezoek onze website: www.oldtimerleek.nl

De beurs is open van Vrijdag 12 ( 17:00 tot 21:00 uur) zaterdag 13 (10:00 tot 18:00 uur) en zondag 14 oktober (10:00 tot 18:00 uur).Het bericht 23e Oldtimer & Classic Beurs Sportcentrum Leek verscheen eerst op InfoLeek.