Open dag bij TC Nienoord

Open dag bij TC Nienoord

LEEK – Op zaterdag 13 oktober 2018 organiseert TC Nienoord tussen 9:00 en 13:00 uur een open dag. Kom op deze dag je passie voor tennis delen met vrienden, familie, collega’s of kennissen, of kom juist kennismaken met deze fantastische sport.

Of je nu al jaren speelt, net bent begonnen of juist van plan bent te starten: tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en alle niveaus. Tennis is gezond, ontspannend en je kunt het spelen wanneer je wilt, met wie je wilt.

Kom daarom op 13 oktober naar onze open dag op ons tennispark aan de Sunckemalaan 2c in Leek (naast Sportcentrum Leek). Tijdens deze dag kun je bijvoorbeeld een clinic volgen bij onze trainers of een balletje slaan met een vrijwilliger. Wij zorgen voor de tennisrackets en de ballen. Zien we je dan?

Op de open dag kun je gebruik maken van een speciaal aanbod. Wil je hier meer over weten? Kom dan op de open dag of neem contact met ons op.

Meer informatie en adres:

TC Nienoord
Sunckemalaan 2c
9351 NK Leek
www.tcnienoord.nl

Het bericht Open dag bij TC Nienoord verscheen eerst op InfoLeek.