OWK tankt vertrouwen in Den Haag

OWK tankt vertrouwen in Den Haag

DEN HAAG/OOSTWOLD – Hoewel de herfst officieel al begonnen is, trof OWK het op zondag 7 oktober met het weer. Op deze heerlijke nazomerdag mocht het 1e team 227 km afreizen richting Den Haag om het op te nemen tegen HKV/Ons Eibernest.

Op papier een spannende pot en voor beiden ploegen dezelfde belangen, namelijk afstand nemen van de onderste posities.

De CINX- formatie begon de wedstrijd sterk; de trainingen van de afgelopen tijd wierpen hun vruchten af en afspraken werden goed nagekomen. Een 1-0 achterstand werd vakkundig omgebouwd naar een 1-4 voorsprong. Deze voorsprong werd verder uitgebreid naar een comfortabele 6-11 ruststand.

Tijdens de thee (die we niet kregen) hamerde coach Jeha Mulder erop dat er goede dingen werden gedaan, maar zeker niet moesten verslappen. Ook na rust bleven beide partijen de korf vinden en liet OWK zien over alle schijven te kunnen scoren. Een rommelige eindfase zorgde uiteindelijk voor de wat geflatteerde eindstand van 18-20.

Belangrijke en verdiende punten voor de CINX-formatie. Zaak is om deze positieve flow vast te houden en vol vertrouwen de komende wedstrijden tegemoet te gaan. Een week vol met wedstrijden; woensdag 10 oktober mag OWK thuis aantreden in de bekerwedstrijd tegen HHV en zondag staat dé kraker van het seizoen op het programma. Nic. uit Groningen zal dan op bezoek komen in Oostwold. 13.00 uur spelen de 2e teams tegen elkaar en om 14.30 uur komen beide hoofdmachten in de baan. Wees welkom!

Het bericht OWK tankt vertrouwen in Den Haag verscheen eerst op InfoLeek.