Komend weekend bij de Rodenburghal in Leek: Korenfeest & Oktober BierFest        

Komend weekend bij de Rodenburghal in Leek: Korenfeest & Oktober BierFest        

LEEK – Vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober staat de Rodenburghal in Leek in het teken van het eerste “Rodenburg Live” weekend van dit seizoen.

Korenfeest
Het weekend wordt vrijdagavond gestart met het Korenfeest Westerkwartier! Maar liefst 6 popkoren uit de 4 Westerkwartier gemeenten zullen zich deze avond vanaf 20.00 uur presenteren. De volgende koren geven ‘acte de présence’: Popkoor Forza Marum, Popkoor Zevenhuizen, Popkoor Hadewijn Grijpskerk, Popkoor Leek, Popkoor Flashback Grootegast en DUW (Dames Uut Westerkwartier) uit Niekerk. De entree bedraagt slechts 5 euro en de deuren openen om 19.30 uur!

Oktober BierFest
Na een succesvolle start in 2017 wordt het Oktober BierFest een jaarlijkse traditie in de Rodenburghal! Komende zaterdag 13 oktober wordt de hal weer omgebouwd tot een ware bierstube! Evenals vorig jaar treedt “Palemiger Spatzen” weer op! De muziek van deze Limburgse band wordt wel Tiroler Pop genoemd en is duidelijk “volkstümlich” en voornamelijk Duitstalig. De “steirische” harmonika staat centraal en wordt ondersteund door tuba, akoestische, bas- en sologitaar, strakke drums en ‘n zes meter lange Alpenhoorn.

Naast deze 7 koppige band staat ook “schlagerkoning” Otto Lagerfett op het podium in Leek. De Duitse zanger trad onlangs zeer succesvol in Roden tijdens de Rodermarkt en prestenteerde vorige maand zijn eerste album. DJ Stefan Leur (Radio Continu) draait de pauzes vol met typische Oktoberfest muziek!

Voor het BierFest zijn nog enkele tafels te reserveren, zie hiervoor de website www.bierfestleek.nl. Reguliere kaarten zijn hier ook te bestellen maar zijn ook verkrijgbaar bij alle Primera winkels in Nederland.

Dit winterseizoen staan nog 2 “Rodenburg Live” weekend op het programma: 28/29 december met o.a. ABBA Tribute en 15/16 februari met o.a. Jannes en Snollebollekes.

Meer info: www.rodenburglive.nl.

Het bericht Komend weekend bij de Rodenburghal in Leek: Korenfeest & Oktober BierFest         verscheen eerst op InfoLeek.