Ticketverkoop voor laatste Jaren 80 Feest gaat snel

Ticketverkoop voor laatste Jaren 80 Feest gaat snel

TOLBERT – De animo voor Jaren 80 Feest, the Final met Anita Meyer is groot! Zaterdag 27 oktober wordt het ongetwijfeld een uitverkocht huis in Tolbert!!

Meerdere zalen van de Postwagen staan dan nog 1 x in het teken van de beste dansplaten en grootste hits uit de jaren 80 van de 20e eeuw.

Voor de laatste keer gaan de oud-deejay’s Sikko Cazemier, Rogier Niessen, Fré Suurd en Adam Postema hun kunsten vertonen achter de draaitafels.

Het feest werd in 2003 bedacht aan de bar in de Postwagen. De, inmiddels allen ruim de 50 jaar gepasseerde, plaatjesdraaiers besloten om nog een keertje samen te gaan draaien daar waar het allemaal begonnen was, in Tolbert dus!

Het zou éénmalig maar het succes werd zo groot dat er inmiddels 30 edities hebben plaatsgevonden.

“Maar het is tijd om er mee te stoppen. Het publiek is verjongd, we zien nog maar een klein groepje van onze leeftijdsgenoten op ons feest. Ook het sfeertje van de oude grote zaal van de Postwagen (van voor de brand) wordt gemist. Er zijn plannen voor een nieuw “Stappers van Toen” feest maar in de huidige vorm stoppen we”, aldus Sikko Cazemier.

Het allerlaatste Jaren 80 Feest is op de “vaste” laatste zaterdag in oktober, als de klok weer verzet wordt! Het wordt ongetwijfeld een hele drukke avond. “Velen hebben ons al laten weten deze laatste keer er zeker bij te zijn en dat blijkt ook wel uit de kaartverkoop tot nu toe, die gaat behoorlijk hard”, aldus de deejay’s.

Ook het gastoptreden van Anita Meyer zal de verkoop van de tickets een behoorlijke boost geven.Kaarten zijn in Leek-Tolbert verkrijgbaar bij FiftyFifty, de Postwagen, Fitclub Rodenburg, HairSpecials, Shoeby, Primera en Bio Corner Easy. En natuurlijk online op www.jaren80feest.nl.

Het bericht Ticketverkoop voor laatste Jaren 80 Feest gaat snel verscheen eerst op InfoLeek.