Regenboogzebra in Leek onthuld door leerlingen Lindenborg en wethouder Dekker

Regenboogzebra in Leek onthuld door leerlingen Lindenborg en wethouder Dekker

LEEK – Donderdagmiddag tijdens ‘coming-out-day” heeft wethouder Karin Dekker samen met leerlingen van de Lindenborg om half één de eerste regenboogzebra in Leek onthuld op de weg bij de ingang van de school.

Een regenboogzebra, uitgevoerd in de kleuren van de regenboogvlag, is bedoeld om aandacht te vragen voor diversiteit en acceptatie van lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender mensen. Een groep scholieren van de Rsg de Borgen in Leek (afd. Lindenborg) is binnen de school actief om het onderwerp onder de aandacht te brengen.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl 

Het bericht Regenboogzebra in Leek onthuld door leerlingen Lindenborg en wethouder Dekker verscheen eerst op InfoLeek.