Start werkzaamheden fase 4: Rotonde Tolbert en Auwemalaan noord gestremd

Start werkzaamheden fase 4: Rotonde Tolbert en Auwemalaan noord gestremd

LEEK/TOLBERT – De wegwerkzaamheden vanuit het project Hoogwaardig Openbaar Vervoer Leek en de reconstructie van de Auwemalaan zijn in volle gang. Vanaf donderdag 11 oktober is de kruising met De Schelp tot aan Diepswal weer open.

En vanaf 15 oktober tot en met 2 november wordt er aan de rotonde Tolbert gewerkt. Deze rotonde is gestremd voor alle verkeer in de periode vanaf vrijdag 19 oktober 18.00 uur tot en met maandag 29 oktober 06.00 uur. Het wegvak vanaf de rotonde Tolbert tot de kruising De Boskamp is van 15 oktober tot en met 23 november voor al het verkeer gestremd.

Buslijnen 3, 85 en 89
Buslijn 3 naar Tolbert vanuit Groningen rijdt via de Oldebertweg en komt niet op de Auwemalaan en Lindensteinlaan. Tijdens de afsluiting van de rotonde Tolbert rijdt de bus tot aan de halte Bousemalaan. Wanneer de rotonde open is, rijdt de bus naar de bushalte bij garage Smidts.

Buslijn 3 naar Oostindie rijdt de normale route tot en met de eindhalte bij Oostindie. De haltes Auwemalaan (Tolbert) en Beelen (Tolbert) zijn de gehele periode niet in gebruik. Buslijn 85 volgt ook de normale route. Buslijn 89 rijdt een andere route via de provinciale weg en de Hoofdstraat.

Meer weten?
Voor meer informatie over stremmingen en omleidingen kijk op www.leek.nl/hov. Op de website kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

Het bericht Start werkzaamheden fase 4: Rotonde Tolbert en Auwemalaan noord gestremd verscheen eerst op InfoLeek.