Griezelen en veel stoom tijdens Herfstvakantie op Landgoed Nienoord

Griezelen en veel stoom tijdens Herfstvakantie op Landgoed Nienoord

LEEK –Kom genieten van de herfst op Landgoed Nienoord. Het landgoed kleurt oranje, de bladeren vallen van de bomen, paddenstoelen in het gras en op zoek naar kastanjes. Tijdens de herfstvakantie kun je er behalve heel veel spinnen ook zomaar een spook, heks of andere griezel tegenkomen!

Kleintje Stoom
Na het grote succes van de grote Internationale Stoomdagen in mei komen we zaterdag 20 en zondag 21 oktober nog een keer bij elkaar om “af te stomen” tijdens Kleintje Stoom. Het hele weekend rijden de dampende stoomlocomotieven door de bossen van Landgoed Nienoord. Bij station Nienoord worden kaartjes verkocht voor een ritje in één van de stoomlocomotieven.

Halloween in het Zwemkasteel
Op vrijdag 19 oktober kun je Halloweenzwemmen in het Zwemkasteel! Het Zwemkasteel wordt omgetoverd tot een Spookkasteel waar de spoken en vleermuizen de baas zijn. Je wordt ontvangen door een ‘’vriendelijke’’ heks. Durf jij nog te komen….?

Halloween op het Familiepark
Van maandag 15 t/m 28 oktober is het griezelen in het Familiepark. Een deel van het park is omgetoverd tot een griezelzone met grote spinnen, griezels, een spookhuis en pompoenen. Kinderen kunnen een speurtocht met opdrachten doen om Nieno te helpen met het verbreken van de toverspreuk. Maar pas op, heks Cruela wordt hier niet blij van. Koop je kaarten online met korting voor €6,50!

Het bericht Griezelen en veel stoom tijdens Herfstvakantie op Landgoed Nienoord verscheen eerst op InfoLeek.