Vlooienmarkten in Sportcentrum Leek van start

Vlooienmarkten in Sportcentrum Leek van start

LEEK – Zondag 21 oktober gaat het 12e seizoen van de vlooienmarkten van start in Sportcentrum Leek. De vlooienmarkten in Sportcentrum Leek worden door vele standhouders en vooral ook bezoekers hoog gewaardeerd.

‘Heel sfeervol, gezellig en altijd een breed en zeer divers aanbod aan goederen’, is de vaak en veel gehoorde duiding van de bezoekers. Werkelijk van alles – teveel soorten spullen en artikelen om alles op te noemen – wordt tijdens de vlooienmarkten aangeboden hetgeen voor velen de reden is om elke keer even over de markt te struinen en verrassend vaak met de nodige gekochte zaken huiswaarts keren.

Zondag 21 oktober is de eerste vlooienmarkt van de acht markten die in het nieuwe (herfst- en winter) seizoen gepland staan in Sportcentrum Leek. De markttijd is van 9.00 uur tot 16.30 uur. Heeft u dus net de zolder opgeruimd en denkt u nog leuke spulletjes te hebben die u kunt verkopen op de vlooienmarkt? Dan kunt u een mail sturen naar evenementen@sportcentrumleek.nl voor het reserveren van een GRATIS standplaats.

Net als alle voorgaande jaren kent ook het 12e seizoen gratis standplaatsen en gratis parkeren voor de bezoekers in de directe nabijheid van de sporthal. Een seizoensopening derhalve om naar uit te kijken, maar beter nog om bij te zijn! Net als altijd krijgen kinderen tot 12 jaar (onder begeleiding) gratis toegang tot de markt.

Gedurende de vlooienmarkt is het aangrenzende sportcafé met vele zitmogelijkheden geopend en hier is voor de liefhebbers het eredivisievoetbal te bekijken dat op een groot scherm geprojecteerd wordt. Ook is het bowlingcentrum geopend vanaf 13.00 uur tot 19.00 uur. Zondag 21 oktober, de eerste gezelligste vlooienmarkt van het komende herfst- en winterseizoen in Sportcentrum Leek. Markttijd vanaf 9.00 uur tot 16.30 uur.

Het bericht Vlooienmarkten in Sportcentrum Leek van start verscheen eerst op InfoLeek.