Open dag TC Nienoord groot succes

Open dag TC Nienoord groot succes

LEEK – De open dag van TC Nienoord was afgelopen zaterdag een zeer groot succes. Al gelijk bij de start om 9:00 uur stond een aantal enthousiastelingen op de baan, klaar om een clinic te volgen bij onze trainer Jurri├źn.

Gedurende de hele ochtend zijn er veel bezoekers geweest, gewoon om even een balletje te slaan of om zich direct aan te melden als lid. Het was een fantastische dag, met uitzonderlijk goed weer en een prima organisatie. Uiteindelijk heeft de open dag maar liefst 22 nieuwe leden opgeleverd; een topprestatie!

Heb je de open dag gemist? Wees dan niet getreurd, want in het voorjaar van 2019 organiseert TC Nienoord opnieuw een open dag. Zien we je dan?

Het bericht Open dag TC Nienoord groot succes verscheen eerst op InfoLeek.