Vele liefhebbers bezoeken 23ste Oldtimer & Classic Beurs in Leek

Vele liefhebbers bezoeken 23ste Oldtimer & Classic Beurs in Leek

LEEK – Ondanks het extreme warme weer hebben veel bezoekers het afgelopen weekend genoten van de prachtige en bijzondere oldtimers en motoren in Sportcentrum Leek.

Zeldzame bedrijfswagentjes werden tentoongesteld door een aantal Franse clubs. Ook klassiekers uit de jaren ’50 t/m ’90 hadden een grote belangstelling. Vaak auto’s die pa of opa voor de deur had staan. En dan komen de verhalen los over wat er in die tijd gebeurd was met de auto. kramen met onderdelen, miniaturen, gereedschappen, en vele andere zaken werden goed verkocht.

En tijdens de beursdagen een en al gezelligheid en het uitwisselen van contacten. Het is dan niet de grootste maar nog altijd wel de gezelligste beurs.

De 24e editie staat dan ook al weer in de agenda van 2019. De beurs wordt dan gehouden van vrijdag 11 t/m 13 oktober 2019.Het bericht Vele liefhebbers bezoeken 23ste Oldtimer & Classic Beurs in Leek verscheen eerst op InfoLeek.